Felhívás a termelőknek!

A Szabadkai Paraszt Egyesület értesíti a bejegyzett mezőgazdasági gazdaságok hordozóit, hogy 2013. április elsejétől május végéig vásárolhatnak államilag támogatott dízel (D2 illetve euro dizel) üzemagyagot a tavaszi munkálatok elvégzéséhez a felhatalmazott üzemanyagtöltő állomáson (NIS benzinkútak).

A kérelmezők maximum 60 liter üzemanyagra jogusultak minden hektár bejelentett megművelt termőföld után, és a dízel üzemanyag árát literenként 50 dinárral támogatja az állam.
Euro dizel vásárlása esetén szükséges a traktor forgalmi könyvének, és a tulajdonos hajtási engedélyének a fénymásolata.
Ha a traktor nem az igénylő nevén van, akkor a traktor használatáról szóló szerződés fénymásolatát kell a kérvényhez és a fiszkális számlákhoz csatolni.
Ha a traktorkönyvből nem derül ki, hogy eurodizellel müködik, akkor egy nyilatkozatot is csatolni kell, hoigy euro dizel üzemanyagot használ.

A támogatott üzemagyag megvásárlásakor a gazdának a benzinkúti eladónál fel kell mutatnia a gazdasága bejegyzését igazoló számot.

Az igénylés átadásának határideje 2013. május.1. - június 30.

Az egyesület továbbra is segítséget nyújt a gazdáknak, a kérelmek, ürlapok kitöltésében.

Bővebb informácíót az érdeklődők a Szabadkai Paraszt Egyesület irodáiban kaphatnak személyesen, illetve az 523 - 103, és a 762 - 773 telefonszámon, munkanapokon 8-tól 14 óráig.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer